Uncategorized

ВИДЕО: Мигрант се спакувал во куфер

Човек од Еритреја е пронајден во воз, близу швајцарската граница со Италија, сокриен во куфер.

Зачудувачки е фактот што овој мигрант е висок дури 183 сантиметри, а успеал да се „спакува“ во просечен куфер.

Еден од патниците пријавил дека слушнал звуци кои доаѓаат од куферот и кога ги известил безбедносните служби во куферот е пронајдено момче од Еритреја.

Поврзани вести

Back to top button