ВИДЕО: Мечка нападна водителка

Објавено: среда, 28 декември 2016 во 12:32
Spread the love

Мечката Боња изведувала трикови за да ја забавува публиката, воопшто не изгледала како опасно животно.

Кога водителката и се приближила на мечката и се обидела да ја допре, таа нагло се свртела и со шепите ја соборила на земја, по што почнала да ја влече.

– Ја предупредив да не се доближува до мечката, изјавил дресерот.

За среќа, се завршило без поголеми последици.