ВИДЕО: Манијак силувал девојка два пати за 4 минути: Снимен е како ноншалантно заминува по злочинот

Објавено: вторник, 12 јануари 2016 во 09:05
Spread the love

Мебрехтом Абра (25) го снимиле безбедносните камери во Ливерпул како 10 минути ја следел жртвата пред да ја нападне и силува.

silovanje-liverpul-620x350-32032

Девојка (21) идејќи кон домот на нејзиниот дечко ја бутнал манијак на земјата и двапати ја силувал пред да замине. Инцидентот го реконструирала телевизијата ББС во една емисија која се занимава со криминал. Заблагодарувајќи се на тоа, се појавиле и нови информации кои допринеле за апсење на манијакот.