(ВИДЕО) Мaнијак на 8 март ги нападна жените

Објавено: вторник, 8 март 2016 во 17:19
Spread the love

Во Земунскиот парк во Белград денеска “манијак”, на посебен начин им го честиташе 8 март, празникот на поубавиот пол. Поточно, егзибиционистот не само што ги „вадеше од памет жени„ туку тој имаше посебна порака за нив.

Да нема некоја грешка, тоа не е вистински манијак, туку е колега од српски телеграф, кој на многу шокантен начин им го честита празникот на жените. Интересно е како тие реагираа. Затоа погледајте го видеото.