Видео: Кога „терористи“ фрлаат „бомби“ на вас

Објавено: вторник, 26 јануари 2016 во 16:16
Spread the love

Цел свет е во паника од териристичките напади. После случувањатга во Париз,  ситуацијата е се полоша.

Сепак, тоа не ги спречи тројцата браќа од Мелбурн да се пошегуваат со своите сограѓани и да снимат уренебесни реакции, во момент кога луѓето мислат дека се жртви на терористички напад.