(ВИДЕО) Камионџии нападнати од мигранти

Објавено: сабота, 19 декември 2015 во 14:09
Spread the love

Илегални мигранти во Калаис се обиделе да се качат во камиони на британски камионџии, поради што тие морале да ја повикаат француската армија да интервенира. Мигрантите сакале да стигнат во Велика Британија.