ВИДЕО: „Јовано Јованке“ во филхармонијата во Хамбург

Објавено: недела, 18 јуни 2017 во 13:35
Spread the love

На концерт насловен „Век на прогони“ од страна на филхармонијата од Хамбург, каде што специјален гостин беше тапанарот Мартин Грубингер, беше свирена македонската песна „Јовано Јованке“.