Видео: Го фати на дело како ја изневерува, а потоа го закoчи сообраќајот

Објавено: вторник, 5 јануари 2016 во 19:40
Spread the love

Адалија Бријанез од Колумбија го фатила својот сопруг на дело.

devojka

Адалија полудела кога го видела сопругот со друга жена во автомобилот. Го сопрела на сред улица и го блокирала сообраќајот.

Викала да излезе од автомобилот.