ВИДЕО: Еве зошто се најсилната армија во светот, вака тренираат руските војници

Објавено: петок, 27 јануари 2017 во 10:55
Spread the love

Вака изгледа тестирањето на единиците во водите на Арктикот, па не е ни чудо што руските војници се како од челик. Падобранските единици во ледената вода тренираат и работат исцрпувачки вежби потоа.

Големиот минус не им пречи воопшто како ни снегот и мразот, погледнете и самите.