ВИДЕО: Џихадистите што убија 130 луѓе во Париз, практикувале алкохол, жени и ноќна забава (ВИДЕО)

Објавено: вторник, 29 март 2016 во 14:58
Spread the love

На интернет се појави снимка што ги прикажува двајцата браќа Салах и Брахим Абдеслам, едни од извршителите на крвавиот масакр во Париз во ноември, како се забавуваат во бриселски ноќен клуб.

Снимката наводно била направена осум месеци пред нападот врз Париз. Терористите, како што се гледа на снимката, во ноќниот клуб се забавувале со девојки и со алкохол.

Само неколку месеци подоцна тие убија десетици луѓе наводно во одбрана на муслиманските вредности.