ВИДЕО: Човек тврди дека снимил НЛО

Објавено: среда, 30 декември 2015 во 16:21
Spread the love

Марио Прадо снимил летачки објект со неговиот телефон, откако прво го забележал леталот од прозорецот од неговиот дом. Леталото е забележано над градот Ла Паз во Боливија.