Uncategorized

(ВИДЕО 18+) Дошол порано од работа и ја фатил својата девојка како го изневерува со сосетката

Овој маж дојде непланирано порано дома, кога ја фати неговата девојка во прељуба.

Нешто што уште повеќе го изненади беше тоа што девојка му не го изневерува со маж туку со жена. Неговата реакција беше доста жестока.

Почна да крши работи низ дома, а за момент сакаше да ги истепа и нив две. За да работата биде уште полоша, на снимката јасно се слуша како и зборува дека пред малку зборувал со нејзиниот татко и  ја побарал нејзината рака, во превод планирал да ја запроси.

Поврзани вести

Back to top button