(Видео +18): Активисти бркале проститутки на улица и голи ги одвеле во полиција!

Објавено: четврток, 19 мај 2016 во 14:20
Spread the love

Активистите на едно невладино движење во Русија, кои “објавија војна на проституцијата” влегле во две јавни куќи во Санкт Петербург и направиле комплетен хаос.

Тие ги бркале сите присутни во јавните куќи, а голите проститутки ги одвеле на улица и ги упатиле кон полициската станица. Тие исто така ги избркале и муштериите голи на улица.

И така во текот на една ноќ се уништени две јавни куќи.

Според LajfNjuz, станува збор за човек по име Дацика кој е познат националист.

Погледнете го овој хаос: