Уште еден член на семејството падна на полиграф за смртта на Јелена

Објавено: недела, 17 април 2016 во 13:30
Spread the love

Милош Марјановиќ, деверот на убиената српска пејачка Јелена Крсмановиќ Марјановиќ е еден од членовите на семејството кои паднаа на полиграф.

Како што пишува Информер, тој како и свекорот и свекрвата на Јелена кои паднаа на полиграф, можеби знаат кога и како била убиена.

Истражителите сеуште немаат докази дека се виновни, но тие паднале на полиграф на клучните прашања. Свекорот паднал на прашањето Дали криете нешто за убиството и дали вашиот син е вмешан?

И Милош несигурно одговарал на прашањата на полицијата.