Тој ја убил Јелена? Се бара велосипедист во сив дуксер

Објавено: петок, 29 април 2016 во 11:34
Spread the love

Полицијата за убиството на пејачка Јелена излезе со нови детали. Таа на населениоето му прикажала слика на младо момче кое имало околу 30 години кое го снимиле камерите во билизина на насипот на 2 април, кога последен пат е видена Јелена, а се трага и по постар модел на БМВ со сина боја.

Полицијата веќе неколку дена низ Борча и околината бара машко лице кое го снимиле камерите во билизина кај насипот на 2 април кога последен пат е видена пејачката Јелена Марјановиќ, дознава српски Курир. Инспекторите на мештаните им приложила фотографија на која се наоѓало младото момче со дуксер со црна капа на велосипед и ги распрашувала дали го виделе лицето, исто така се рспрашувале и за сино БМВ. Дали ова е доволно добра информација која ја добила полицијата останува да дознаеме по истрагата.