ФОТО: Тој е 71 годишен милионер а таа модел од само 25 години

Објавено: петок, 29 април 2016 во 11:46
Spread the love

Љубовта со пари не се купува така? Тој е 71годишен милионер, она модел од Русија која има само 25 години.

model1

model4

model5