Велимир Ковач

No Image

ВИДЕО: После 76 години прв пат запален бадников огон, ужасот не се заборава лесно!

Околу стотина верници сношти во селото Придворица присуствувале на палење бадников огон. Палење на огнот претходела службата во црквата Свеи Цар Лазар. Света архиерејска литургија…