usa

По повод Денот на македонскиот јазик, американски дипломати зборуваат на македонски (ВИДЕО)

Американската амбасада во земјава, по повод 5 Мај – Денот на македонскиот јазик, објави видео во кое американски дипломати во Aмбасадата зборуваат на македонски јазик….