сестра

Науката покажува дека имањето сестра ве прави подобри и посреќни

Ако имате сестра, веројатно сега одлично се согласувате. Но кога сте биле мали сигурно имало безброј расправии помеѓу вас. Ова е сосема нормално бидејќи и…


No Image

ВИДЕО: Никола стана од инвалидска количка и танцуваше со сестра си на нејзината свадба!

Никола Рагуз пред три години доживеал страшна сообраќајка во која за среќа останал жив, но и парализиран. Во кома бил три месеци, а потоа дознал…


Никола стана од инвалидска количка на свадбата на сестра си (видео)

Никола Рагуз пред три години доживеа страшна сообраќајка во која за среќа остана жив, но остана и парализиран. Во кома бил три месеци, а потоа…