Прешево

Чуварот на едно училиште, е уапсен под сомнение дека обљубил 13-годишна ученичка

Чуварот на едно училиште, 41-годишниот В.В. од село близу Прешево, е уапсен под сомнение дека обљубил 13-годишна ученичка. Според она што е познато од истрагата,…