отец Дионисиј Табакис

Чудо на св. Арсениј Пароски: Оживеало бебе во болница

Објавата на ова чудо се случи на 22. јануари 2018 година, од страна на отец Дионисиј Табакис, кому по телефон му се јавила игуманијата Арсенија,…