Кристијан Јандриоски

Јандриоски до Ацо Новески: Тие претходните а и овие сегашниве потенцијални не се мој сој на луѓе, сакам јас човек што ќе ме погледне во очи и ветува дека ќе исполни обврските кон Татковината

Брату нема невреме кое може да ме спречи да дојдам за тебе. Еве денес дојдов само тебе да те видам. Слушнав дека во рамките на…