КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Потребен е КОМЕРЦИЈАЛИСТ на терен со сопствено возило

Wd company од Скопје има потреба од КОМЕРЦИЈАЛИСТ НА ТЕРЕН СО СОПСТВЕНО ВОЗИЛО. Од кандидатот се бара: – Професионалност – Преговарачки и убедувачки способности Ние…