јаткасти плодови

Секој ден јадете по еден грст од оваа храна и продолжете си го животот

Понекогаш имаме впечаток дека во денот нема доволно часови за да го постигнеме сè она што сме го зацртале. Меѓутоа, наместо да се обидуваме секој…