Ардијан Штуни

Албанскиот експерт: Албанија е земја со најголем број на радикализирани лица во Европа, за тој проблем нема „вакцина”

Албанскиот експерт за меѓународни односи, Ардијан Штуни изјави дека Албанија е земја со најголем број на радикализирани лица во Европа што се поврзува со „криза…