Сите можеме да помогнеме: Тој треба да се запише во 9то одделение, но болеста се обидува да го победи

Објавено: понеделник, 21 август 2017 во 10:45
Spread the love

Игор е ученик и во септември треба да биде 9то одделение. Игор е душа од дете, велат од училиштето…На него сега му е најпотребна помош, за 20 дена треба да му се изврши итна операција на мозокот за која е потребно да собереме финансиски средства и да помогнеме на семејство кое што навистина има потреба од тоа! Да помогнеме Игор повторно да продолжи безгрижно да се радува на животот!

Драги луѓе, Ве молиме за било каква помош, секој денар е важен!

БРОЈ ЗА ДОНАЦИИ ОД Т.МОБИЛЕ – 070 143 117 !!!!

Сите кои сакаат на било кој начин да помогнат или им требаат информации или потврдни документи нека се јават на :034 235 325

За донации од странство:
IGOR GELENCHEV
Vodenska bb, Bogdanci, Republic of Macedonia
SWIFT CODE: STOBMK 2X
IBAN: MK07200003207128355 EUR

igorgelencev