Живот

Синот на Аркан тврди: Цеца спиеше со многу политичари и спортисти

Светлана Цеца Ражнатовиќ (42) била во врска со многу познати поличари и спортисти, меѓу кои и Петар Каписода, тврди Војин Ражнатовиќ.
Синот на Жељко Ражнатовиќ Аркан вели дека маќеата ќе ја остави да ужива во љубовта со 16 години помладиот манекен Александар дури кога ќе го смени презимето. Тврди дека Цеца има бурен љубовен живот.

-Своевремено се забавуваше со еден познат НБА кошаркар, а Петар Каписода го држеше во станчето на Коњарник. Меѓутоа, маченикот на крај побегна од неа во Црна Гора. Денеска веројатно го крие момчето зошто мора да ја одржува улогата на напатена вдовица, но беше навредливо бидејќи го откри на денот кога нејзиниот сопруг беше убиен. Неутешна вдовица е сепак клучен дел од нејзиниот имиџ, вели Војин.

Поврзани вести

Back to top button