Сигурни ли сте дека на сликата има 12 луѓе?!

Објавено: среда, 6 април 2016 во 18:39
Spread the love

На Јутјуб се појави видео кое ќе ве натера дефинитивно да се посомневате во своите очи.

Едноставно треба да ги изброите луѓето на сликата.

Во првиот момент се гледаат 12 луѓе, но доколку горниот дел од фотографијата го преместите на сликата се гледаат 13 луѓе.

Од каде дојде 13-тиот човек?