Свет

Секс скандал во Владата: Министер ветувал работни места во замена за секс

Голема секс афера ја тресе српската влада откако локалните медиуми објавија дека министер во Владата и ветувал работно место на старлетата Александра Јовановиќ во замена за сексуални услуги.

Српските медиуми се уште не го откриваат името на министерот но навестуваат дека е член на владејачката „Српска напредна странка“, каде и старлетата позната како Сандра Африка има членска книшка.

Српските медиуми пишуваат дека случајот стигнал и до полиција, каде старлетата била повикана на информативен разговор.

Поврзани вести

Back to top button