Саша Ковачевиќ призна колку е висок

Објавено: среда, 20 април 2016 во 12:41
Spread the love

Популарниот пејач Саша Ковачевиќ открил колку е навистина  висок. Во изјава за медиумите ги демантирал податоците кои може да се пронајдат на социјалните мрежи и разни интернет портали.

-Висок сум 180 сантиметри. Гледам на интернетот постојано се обидуваат да ме направат понизок, дури и на Википедија пишува дека сум понизок од што навистна сум висок. Мојата висина е 180 сантиметри  и не ја менувам – изјавил низ насмевка популарниот пејач.