Саша Ковачевиќ паднал во тешка депресија поради разводот!

Објавено: среда, 6 април 2016 во 16:14
Spread the love

Поп пејачот Саша Ковачевиќ паднал во тешка депресија бидејќи неговите пријатели се пред разделба.

Мајката и таткото на популарниот музичар после неколку децении заеднички живот решиле да се разведат.

Саша е многу чувствителен кога е во прашање семејството, па и разводот на родителите го доживеа како бродолом. Иако до последен момент тој и неговиот брат се надеваа на помирување, од тоа нема ништо. Неговата мајка Милена се иселила од семејниот стан од Земун и сега живее сама во Нов Белград во стан два спратови под нејзините синови, открила блиска пријателка на пејачот.

Пејачот со својот брат Раде направиле се да не дојде до тоа. Се обидувале на сите начини да ги спречат, но не успеале.