Фото: Уште еден кикс на Мелита кој ќе ве насмее до солзи

Објавено: среда, 6 април 2016 во 16:10
Spread the love

Викендов Мелита Ракиќевиќ се забавуваше со една своја пријателка во познат скопски ноќен клуб.

Иако двете изгледаат прекрасно, сепак Мелита не се задоволува со ништо помалку од совршенство, па повторно се фати за својата омилена програма Фотошоп.

melita 1

Сепак и овој пат таа направи голема грешка во чекорите на истенчување на своето тело, па ја истенчи дури и чашата со шампањ пред неа. Погледнете ја фотографијата десно!

melita 2

Видлива грешка, зарем не?!