Прва заедничка фотографија на Каролина и Михаил- Еве го нејзиното ново момче

Објавено: четврток, 17 март 2016 во 10:58
Spread the love

Веднаш по објавувањето на веста за новото момче на Каролина Гочева, во јавноста протече и нивна заедничка фотографија.

Ова е првата фотографија на Каролина Гочева и Михаил Корубин, објавена од „Медиа.мк“.

karolina-mihail-momce

Инаку Михаил потекнува од уметичко семејство, татко му е сликар, а мајка му Лиле Корубин е наш познат дизајнер и има помал брат Дамјан. Михаил Корубин е магистер по ликовни уметности, а неговите дела се изложени  во Софија, Торонто, Њу Јорк.