Погледнете што ќе се случи кога со жежок нож ќе се обидете да пресечите шише со Кока Кола

Објавено: четврток, 22 декември 2016 во 13:28
Spread the love

Што се случува ако загрееш нож на 1000 степени Целзиусови и со него се обидеш да пресечеш најразлични предмети, на пример сапун, сирење или топче за тенис?

Погледнете што ќе се случи ако со истиот тој нож се обидете да пресечете шише со „Кока Кола“.