Поделете го бројот 1 со 998.001- ќе останете без зборови

Објавено: среда, 1 февруари 2017 во 14:52
Spread the love

Математичарите откриле нешто чудно поврзано со бројот 998.001. Имено, ако бројот 1 го поделите со 998.001 ќе добиете фантастичен резултат, па доколку ја сакате математиката погледнете го видеото кое објаснува за што станува збор.