По руска традиционална медицина: Исчистете го црниот дроб со грозје!

Објавено: четврток, 1 јуни 2017 во 11:38
Spread the love

Со оваа постапка се елиминираат отровите во организмот и се врши целосна детоксикација.

За овој рецепт за целосно чистење на црниот дроб, па и целиот организам, од големо значење е сувото грозје кое ќе го користите да биде органско.

Зрната не треба да бидат ни премногу меки, ни премногу тврди.

Во сад натопете суво грозје со топла вода и оставете да отстои околу 10 минути. Потоа под млаз вода измијте го сувото грозје.

Потоа, грозјето потопете го во вода на собна температура. Оставете го да отстои 24 часа, а потоа консумирајте го сокот и сувото грозје секое утро.