Пензионерка на 64 години роди близнаци

Објавено: четврток, 16 февруари 2017 во 11:05
Spread the love

Пензионерката М.И.А. од Шпанија родила близнаци во седмата деценија од животот.

Жената останала бремена откако во САД и било извршено вештачко оплодување. Близнаците, со царскио рез, ги родила во болницата Реколетас во Шпанија.

Мајката и бебињата, машко и женско, биле добро.

Жената во истата болница пред шест години родила девојче, но го изгубила старателството над детето откако судот ја прогласил за несовесна.