Пекол уште од изутрина- ова се измерените температури во 9 часот

Објавено: четврток, 14 јули 2016 во 10:07
Spread the love

Ако денот по утрото се познава, Македонија ја чека навистина пеколен ден.

Ова се измерените температури во 9 часот…

tempa-640x564