Ова видео од Крушево го маѓепса светот

Објавено: среда, 31 август 2016 во 13:09
Spread the love

Шпанскиот параглајдерист Феликс Родригес, кој бил учeсник на четиринаесеттиот Европски шампионат во параглајдерство, што се одржа во Крушево, направил одлична промоција на Македонија како туристичка дестинација.

Не е потребно многу, само добар момент на инспирација и ќе се долови целата убавина на оваа наша мала балканска убавица.

Видеото со брзина на светлината се прошири низ светските медиуми и изнуди милиони воздишки.