Оглас за вработување во Wizz Air – пријавете се со диплома од средно

Објавено: вторник, 28 јуни 2016 во 08:36
Spread the love

Авиокомпанијата Wizz Air бара кандидати за својата база во Скопје за повеќе работни позиции кои ќе ги исполнуваат следните услови:

  • возраст над 18 години
  • завршено средно образование
  • одлично познавање на англиски јазик (говорење и пишување)
  • кандидатот треба да знае да плива
  • можност да се стигне до базниот аеродром за еден час (Александар Велики во Скопје)
  • искуство при работа со муштерии и одредени продажни вештини
  • валиден пасош

Повеќе информации за пријавите и работните позиции на овој линк.