Новогодишна загатка го урна интернетот: Само 1% луѓе може да видат панда

Објавено: вторник, 22 декември 2015 во 22:58
Spread the love

Фотографијата на  која се наоѓаат  десетици Снешковци, а помеѓу нив само една панда го збудале интернетот.

Фотографијата станала виралана и за само неколку часа има повеќе од 60 000 споделувања и повеќе од 4 илјади лајкови  токму поради тоа што е тешко да ја забележите пандата на неа.

Цртежот го направил Унгарецот Гергел Дудаш, којс е потпишува под псевдонимот Дудолф и на неговата страна споделува интересни загатки.