Необична појава: Родителите снимиле чудно однесување на бебето пред спиење!

Објавено: понеделник, 28 март 2016 во 15:21
Spread the love

Родителите на малиот Тајлер снимија невројатно видео на сметка на своето дете.

Имено, отишле да го бакнат своето бебе за добра ноќ, но малку се „заиграле“ и снимиле нешто што е потполно необично.

Сфатиле дека нивниот син е во нешто посебен, решиле тоа да го снимат со камера.

Малиот, во сон, многу „чудно“ ги држи своите рачиња. Чудно е поради тоа што ова не можете да го видеите кај секого.

Сами проверете за што се работи: