Нема вирус Зика кај бебето од Дојран!

Објавено: вторник, 5 април 2016 во 18:25
Spread the love

-Убава вест стигна денес. Семејството на бебенцето од Дојран радосни, ми јавија дека резултатите за Зика се негативни. Нема ниту микроцефалија – објави градоначалникот на Дојран Борче Стамов на својот фејсбук профил.

борце