На работ на смртта: Се преврте автомобил со две дечиња и почна да тоне, тоа што се случи на крајот никого не остави рамнодушен! (ВИДЕО)

Објавено: вторник, 2 мај 2017 во 12:26
Spread the love

Еден од хероите кој прв го забележал превртениот автомобил во реката вели дека тој возејќи забележал превртен автомобил кој почнува да потонува и тој бил опкружен со вода.

Тој во недостаток на сила да се справи сам со водата повикал на помош други луѓе кои во тој момен се нашле на патот, од автомобилот биле извлечени таткото и двете деца на возраст од неколку месеци и второто на само две години.

Двете деца не биле при свест и веќе биле удавени кога биле извадени од автомобилот, но  со помош на лекарите сепак биле спасени и се наоѓаат во добра здравствена состојба.