На приватните факултети и старлетите завршуваат со просек 10

Објавено: вторник, 22 декември 2015 во 17:56
Spread the love

Старлетата Мими Оро се пофали на Фејзбук со дипломата која ја доби од Алфа Универзитетот.

starleta

Таа постојано пишуваше на Фејзбук дека ја спрема својата дипломска, таа конечно доби диплома во рацете.

Таа во реалното шоу “Парови“ изјави дека откако ќе дипломира ќе стане ревизор, бидејќи ја интересира корупцијата во фирмите.

starletaa