На оваа фотографија скриени се 12 луѓе, дали гледате барем некои од нив?

Објавено: сабота, 11 февруари 2017 во 12:36
Spread the love

Фотографија на камуфлирани британски војници го остави интернетот во чудење. На неа се скриени 12 луѓе.

Станува збор за една од најелитните единици на британската војска, а фотографијата е направена во шума во Брунеи, каде елитната единица поминува посебна обука.

– Ова е Household Cavalry Regiment работи најдобро. Единицата во џунглата во Брунее ги усовршува виталните вештини кои би можеле да спасат животи во идните операции, напишаа на социјалните мрежи каде фотографијата стана хит. Многумина  не можат едноставно да ги видат сите скриени војници. Колку гледате вие? 

Камуфлажа 2