На баба отишле да и ја исклучат струјата поради долгови, а таа ги нападна со секира во раце! (ВИДЕО)

Објавено: четврток, 7 декември 2017 во 15:01
Spread the love

Електричарите отишле кај една баба да ја исклучат електричната струја поради неплатени сметки.

Но, кога стигнале таму сигурно зажалиле. Бабата била спремна да се бори за да спречи да ја исклучат нејзината струја.

И не со било што, таа земала секира во раката и замавнувала и се расправала со луѓето. Најевројатно најисплашен бил човекот што бил качен на столбот за електричната инсталација за да ја исклучи бидејќи требало да се симне долу, а таму го чекала бабата со секирата.

Погледнете го видеото во продолжение кое ќе ве насмее: