МВР најави уште поригорозни мерки во сообраќајот – ќе има казни

Објавено: понеделник, 29 јануари 2018 во 17:50
Spread the love

МВР денеска најави засилени контроли на територија не само на Скопје, туку и на цела Македонија во сообраќајот.

Министерството за внатрешни работи подготви низа мерки и активности што ќе се реализираат во наредниот период, како во поглед на засилена превенција, така и на спречување на негативниот тренд.