Можете ли да го пронајдете патот низ лавиринтот?

Објавено: четврток, 17 март 2016 во 14:46
Spread the love

Целта е да пројдете низ лавиринтот, но трикот е во тоа што треба да се движите така што ќе ги допирате топчињата по редослед црвено-сино-црвено-сино.

Загатката е објавена на друштвената мрежа Редит, а за многу кратко време стана хит на интернет.

Решението погледнете го подолу:

odgovor2