Мелодија која ќе ви го стопли срцето: Додека многумина со години чекаат да објават нешто, Васко Белески работи со полна пареа (АУДИО)

Објавено: четврток, 17 март 2016 во 14:04
Spread the love

Легендарната македонска народна песна „Море сокол пие“ до сега ја препеале и ја преработиле многу познати и звучни имиња, но во ваква изведба до сега не сте ја слушнале.

Станува збор за мелодија во клавир верзија и е во изработка на македонскиот музичар, продуцент и менаџер Васко Белески, која исто така ќе биде дел од компилацијата на големиот проект насловен како „МАКЕДОНИКА“, а сите собрани средства ќе бидат наменети за оние на кои најмногу им се потребни, особено на децата без родители.

Слушнете го ова парче душа и едноставно уживајте во одличната мелодија која ќе ви го стопли срцето…